KAYSERİ / BÜNYAN - Büyüktuzhisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Büyüktuzhisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Büyüktuzhisar Mahallesi Bünyan Kayseri
Vizyon
OKULUMUZUN VİZYONU Büyüktuzhisar Çok Programlı Anadolu Lisesi her öğrencinin bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini toplumsal ve milli değerleri yaşamasını benimsemiştir. Buna göre yapılan çalışmalar için ek kaynak bulunacak aksaklıklar giderilecek, eğitim kalitesinden ödün verilmeyecektir. Kalitemizin ölçüsü sosyal kültürel alanlarda alınan başarılardır. Ülkemizde, en kaliteli öğrencileri kazandıracak ve en başarılı okullar arasında yerini alacaktır.
Misyon
OKULUMUZUN MİSYONU Nitelikli bir eğitim – öğretim süreci ile milli, manevi ve evrensel değerlere sahip kendisi ve dış dünyası ile barışık özgüveni yüksek hedefleri olan öğrenmeyi öğrenen sorumluluk sahibi kendisini sürekli yenileyen üretken ve paylaşımcı lider bireyler yetiştirmek.
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :Normal
08.50-16.40
Kalorifer ile (Katı Yakıtla)
ADSL (1 Mbit)
Karayolu
Yerleşim Yeri
Kayseri-Sivas kara yolunun 40. kilometresinde bulunmaktadır.Komşuları ise Doğusunda Sultanhanı Köyü, Batısında Burhaniye-Kardeşler Köyü, Güneyinde Bünyan İlçesi,Kuzeyinde ise Tuzla gölü ve Karahıdır Köyü bulunmaktadır.
Kayseri-Büyüktuzhisar arası 40 km, Bünyan-Büyüktuzhisar arası 11 km´dir.